2024 Biatlon Dünya Kupası'nın açılışı – akrobatlar ve Ewa Farna tarafından başlatıldı

YeFu

Global Mod
Global Mod
Uluslararası Biatlon Birliği IBU Başkanı Vekili Olle Dahlin, Vysoina Bölgesi Valisi Vtzslav Schrek ve Nový Msta na Morav Belediye Başkanı Michal Mardo'nun ardından dünya şampiyonasının resmen açılışını yaptı. Tüm biatlon ailesinin geri döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Dahlin, Çek Cumhuriyeti'nde tarihi açıdan ilk dünya şampiyonasının Kasım 2013'te Nový Mst na Morav'da gerçekleştiğini kaydetti.


Uluslararası Biatlon Birliği (IBU) başkan yardımcısı, Çek Biatlon Birliği başkanı ve Nový Mst na Moravia'daki Dünya Şampiyonası organizasyon komitesi Hamza konuşma yaptı.


Öncelikle organizasyonu yapan tüm ekibe teşekkür ediyorum. Ulusal Spor Ajansı'na, hükümete, bölgeye ve şehre destekleri için teşekkür eden IBU başkan yardımcısı, gururla, “Sonuçta liderliği ele alan benim ve kimse onu umursamaz” dedi.


Pot, St. Pn olarak telaffuz edilir. Kendisi, özeleştiri yaparak, şampiyonada bu sezon elde ettiğimiz beş sonucu kıracağımızı umuyorum, diye itiraf etti. İnşallah zaman merhamet eder ve daha iyi olur, ne olacağını tahmin etmeyin. Sporculara başarılar diliyor, en iyinizin kazanmasını diliyorum. Ancak bunların arasında 1'i de var, diyen Hamza, ev sahibi takımın madalya hayalini hatırlattı.


Su töreninin ardından izleyiciler Letn Letn'in Losers Cirque Company ve AirGym Art Company işbirliğiyle hazırladığı Gökyüzünde Biatlon akrobatik gösterisini izledi. 20. yüzyılın başlarında hayali ilk biatloncuların avcılar olduğunu hatırlattı.


Belediye binasından St.Petersburg kilisesine doğru ip boyunca yürüdüğü nefes kesen tırmanışta. SK Novho Msta na Morav'ın çocukları, kunhutlar veya trambolin üzerinde atlamalar ve araba yolculuğunda akrobasi hareketleri yaparak, bu yılki 54. Dünya Şampiyonası'nda 35 kentsel ülkenin tümünün bayraklarını podyuma çıkardı.


Akrobatların ardından 2023 yılının en büyük Çek bülbülü Ewa Farna, bir saatlik konseriyle dönemin en popüler Çek şarkıcısını paramparça etti.