Alabalık ve dereotu içeren menü. Jihlav'dan bir öğrenci prestijli bir gastro yarışmasını kazandı

YeFu

Global Mod
Global Mod
Aşçılık bölümünün ikinci yılının başında uzman jüri, zorunlu malzemenin az pişmiş et olduğu bir ptikod menü hazırlamak zorunda kaldı.


N tm tabakları dağların, satışların ve kırların karanlığına göre şekillendirdi. Profesyonel bir eğitim öğretmeni olarak Petr Zadrail ile birlikte Kristna'yı yarışmaya hazırlayan Tom Partl, Ptichod'un menüsünün malzemeleri arasında örneğin füme alabalık, et, yaban mersini, lahana, selâmotu, dereotu ve elmanın yer aldığını anlattı.


Takım elbise iki st. Çalışma olarak adlandırılan ilkinde, öğrenci hazırlanmış beş çeşit menüyü getiriyor, bu menü sergileniyor ve jüri üyeleri ve halk bunu yarışma boyunca görebiliyor. Daha sonra mutfağın bunun yerine soğuk veya sıcak bir meze hazırlaması gerekiyor. Sahada 30 dakikam var ve sahnede seyircinin önünde performansımı tamamlamak için sadece 15 dakikam var.


Bitmiş yemek, ulusal mutfak ekibinin yanı sıra en iyi şefler ve şeker uzmanlarından oluşan uzman bir jüri tarafından değerlendirildi.


Tüm yemek boyunca Kristn Zajcov, ilk çocuğunun annesi Vendula Brtnkova'ya yardım etti, ancak herhangi bir yemek hazırlığına aktif olarak katılamadı.


Bir sahnede seyirci önünde ve diğer 24 aşçıyla rekabet halinde çalışan Kristna, bu işte özgüvenle ustalaştı. Ancak kendisinin de bildiği gibi sinirlilik ve inatçılık ondan kaçmadı. Yarışa çıkmadan önce birkaç dakika gergindim. Sonra benim için oldukça kötü oldu. Ancak duyurunun ardından öncelikle tedirginlik yeniden başladı.


Önceki fiyata ulaştı. Kapıyı o kadar çok çalıyordum ki fotoğrafçı bana izin vermeyeceğim, fotoğraflar bulanık çıkacak, gülümse dedi.


Christian mutfakta çalışıyor. Tarife göre, hatta kendi hayal gücünüze göre evde pişirebilirsiniz. Alain Ducasse, Gordon Ramsay ve Marek Fichtner gibi şeflere karşı profesyonel bir yaklaşımı var. Eğer favori bir mutfağı seçmek zorunda kalsaydım bu Asya olurdu.


Peki en sevdiği yemek hangisi? Karidesli veya suşili kızarmış erişte, bariz bir cevabım var.


veya Jihlava gastronomi alanında eğitim-öğretim yılı sonuna kadar en az 3 toplantı daha yapılarak hizmet sunulacaktır. Çok çocuğum var. Toplantıya ilk yıllardan birilerini biraz öğrenmesi için göndermeye çalışacağız. Düşünce öğretmeni Tom Partl, bunun uzun vadede işimize yaradığının yanı sıra mutfak alanındaki herkes için de motive edici olduğunu söylüyor.