Atık, BROD'u Planá'daki yeni bir yakma fırına taşıyabilir, ayrıca pil depolamasını da çözebilir

YeFu

Global Mod
Global Mod
Havlkova brod ue, çünkü 2030'dan beri topluluk atıklarıyla eğilecek. U atıkları U'da camın üzerine yere koymak mümkün olmayacaktır ve bu nedenle ondan kurtulmak için başka bir yol bulabilirsiniz.

EEN'den biri bir yakma fırını veya asil enerji kullanımıdır (Zevo). VysoHo DN NE'de değil. Çek Budjovice ve Brno'da en yakın olanlar. Ayrıca Opatovice Nad Labem'de ve Plan Nad Lunice'de ilk olarak inşa edilmelidir.

Plandaki C-Energy projesi en yakın olanıdır. Ve bu, en yakın yakma odaları olan Brod'a yaklaşık 80 kilometre uzaklıktadır. Belediye Başkanı Zbynk Stejskal (ODS) TM ile Havlkv Brod ve köyün çevresi için 10 bin ton atık kapasiteye sahip olabiliriz.

Belge bilinçli değil …

Plan Nad Lunic'te, C-Energy Society temayı işletiyor. Farede eski kazandan biri, yakma atıkları için SO -Called Fluidnm Kazanı'nın yerini alır. Loskova yılında, Nové teknolojisinin inşası için gerekli izin verilmesini sağladık. Akuln, inşaatın son fze vbru mentral tedarikçisine, C-enerji Ji Morvek'in gelişimini ve yatırımını bildirdi.

Morvek, C-Energy'nin amacı, Plan Nad Lunice'deki eski buzdolabı kazanının kapasitesi etrafında şehir ve köyü işe almaktır, böylece atıkların mevcut yakma fırınlarına plaka ve yüzlerce kilometre taşımasına gerek kalmaz.

İşbirliğini kapatabilirseniz, Havlkv Brod da iki tane kullanabilir. Belediye Başkanı Stejskal 2028'de dikkatlice konuştu. Belediye başkanına göre, şehir en ucuz ve en yakın yakma fırını arayacak, ana rol fiyatın fiyatı olacak.

Memorandum C-enerjisini bile takdir etmiyor. Benzer belgeler ABD tarafından tüm ADA MST ve Plan çevresindeki belediye tarafından imzalandı. Morvek, Morvek, Havlkov Brod'dan ayrıntılı topluluk atıkları ve dökme atıklar sürecine ilişkin tartışma için açılıyor.

Stratejik Vojnam Mrovka

İkinci VC ile Memorandum. Ve bu, Havlkov Brod'un başka bir kenarında bir pil toitinin yapımıdır. C-Energy Derneği, Mrovka dağıtım istasyonunun mahallesinde inşa etmek istiyor.

Bu bakış açısının büyük bir iyileştirilmesi olan bir yerdir. Ülkedeki en büyük dağıtım istasyonlarından biridir. Stejskal'ın kalıntıları, eski stratejikte kanama olacak bir PMO BM pil toit oluştur.

Şehir bu voy. SDL'nin karşısındaki bölgede NAVC ve arazinin sahip olduğu Futaba Çek. Bu nedenle, enerji şirketleri onları işe almak istiyor.

Onları uzun süre kiralamak ve MT'nin kâr için kiralamak istiyoruz. Belediye Başkanı, SM'den birine SM'ye Gururlu ve Daha ucuz bir şey görebiliyorduk.

Bu bağlamda bile, C-ENERGY DEĞRESİ ile imzalanan muhtıra hiçbir şekilde değildir. Taraflar sadece ren geyiğinin belgesini gösterdi. Belediye Binası, klasik bir Vbrovo Zen şeklinde trafo merkezinde en değerli araziyi aramak istiyor.

NCO için NCO? Muhtemelen hayır …

C-enerji toplumu veya pil alanında tam bir roman değildir. DV UV Planı Nad Lunic Runs, bunlardan biri ESK'nın en yüksek seviyesinde.

15 megawatt ve kapasitesi 22 megawatt saat. 16 kWh / 100 km'lik bir tüketime sahip elektrikli araç, Tyikrt Planet Earth ile bu pilin enerjisi üzerinde hareket edecekti. Ya da bir saat boyunca 100 bin Domcity'nin Piblin tüketimini güvenilir bir şekilde sıkılaştırması güvenilir olacaktır, JNOV'daki şirket basını değiştirdi.

Tet loit intikamda Tboe yakınlarında güçlendirilir. Genel olarak, enerji sektöründeki pil toitinin yararlı olduğunu – kalemin ve ekonomik veya ekonomik veya çoğunlukla, piyasada yeterli olduğu zaman yenilenebilir kaynaklar tarafından üretilen enerjiye, yatırılabileceğini ve daha sonra enerji eksikliğinde bir bağın daha sonra bir bağdan üretildiğini söyledi.

NJ'ye göre, Havlkov Brod'daki eğlence için optimln modeli HB şehir şirketi olan bir çocuk arıyordu, Isı tarafından yapıldı.

Her ne kadar Memorandum'un bir şekilde bir şey için biraz ticaret yapması teklif edilmesine rağmen, Havlkobrod Belediye Binası'nı böyle bir depozito tuttu. NJ'ye göre, klasik vbrov aynı şekilde olacak ve şehir için ekonomik uygunluğun karar vereceği.

Benzer Memorandum bölgeyi kapattı

Kapalı yakma fırınlarının benzer muhtıraları yüksek için olağanüstü değildir. Bölge de bölge tarafından öldürüldü.

Eskch Budjovice'den Zevo Derneği ile kapalı muhtırayı kabul ettik ve bölgesel konsey için tavsiye ettik. 2028'den beri Vysoina Obzino Obz Derneği ve 50 bin ton akıllı komünist atık ve diğer enerji atığı Ron, Vali Martin Kukla (evet) dedi.

İki bölgede, Brno, Elektrná Opatovice ve Prag-Maleicch'deki operasyonel operatörlerle muhtıra kapandı. Ve ayrıca C-Energy şirketi ile. Ron, 110 bin ton SMSN komünist atık Piblin tarafından üretiliyor.