Bir erkek hokey hrval ve 15 ila 30 yaş arası SM onun SV hakemi Karie oldu. Belediye Başkanına şaşmamalı Pavel pacal (Sizin için) Leton tvrtfinlov Batv'de Rekabetçi bir Jihlava ile Horck Slavia Da olarak.
Belediye Başkanı Pavel Pacal (Mikrofonda)
Moravskch Budjovice'e (Kvli Stadyumun yeniden yapılandırılması sığınma içinde var – not kırmızısı.) Düzenli olarak sürüyorum, çünkü oğlum aksla kalınlaşıyor, ama ilk lige ulaşamadım. Diriliş ile Kadopdn Genel Bakış, HLS Pacal.
Her zaman öğrendiğiniz ve sonucu bulduğunuz anlamına mı geliyor?
Her zamanki gibi. Pontagrin 'Hardfin Dog Onlajn izlediniz, ben de VDL, teyzenin nasıl ortaya çıktığı ve örneğin, örneğin Stelb'in üstünde kimin nasıl ortaya çıktığını bile izlediniz.
STV Hangi Jihlava Protjk Petr Ryka ile birbirinizden nefret eder misiniz?
Hayır, DN Hecal yapmadı.
Ve tutuklamaya geri dönmek için kulüpler arasında en azından bir tür koza fark ettiniz mi? Pzt Asti Jihlavskch Fance kuruldu …
Bunu fark ettim ve Bay Erban'dan ayrıldığımı ct yapmalıyım (Dukla Jihlava Ed.) Genel Müdürü) Kalıntılarla dolu içmek.
Ayrıntıları öğrenmek için FA Horck Slavie Martin Svoboda ile iletişime geçmeye çalıştınız mı?
Her iki tarafla da ilgileniyordum ve çorba bakış açısından ayarlandığım için, bir zamanlar tüm sezon bir maaş olduğuna şaşırdım, o zaman sonunda çok şaşırtıcı. Ama izlemedim.
Horcká Slavia için Srie'nin başlangıcının başlangıcını kaçırmadınız. Fırın sadece izlenen bir düello, Krle Vysoiny'nin Navchmižal unvanında Semifinle ve VTZ'ye ilerleme …
Hayır, bu yüzden kaçırmadım, bence hokey oyuncusu oldukça motive.
Örneğin Stadyum'da Utkn PMO'daydınız?
Vakıfta bir zamanlar Vsetno'daydım ve sonra diz ile oynadıklarında gidiyorum. Ligdeki sunumlarından memnun olduğum için CT yapmalıyım. Sığınmadaki stadyum Mus HRT'nin yeniden yapılandırılmasıydı ve TM ile uğraştılar, vakıftan sonra teyze sona erdiler. Ben Hler'deyim.
Belediye Başkanı Pavel Pacal (Mikrofonda)
Moravskch Budjovice'e (Kvli Stadyumun yeniden yapılandırılması sığınma içinde var – not kırmızısı.) Düzenli olarak sürüyorum, çünkü oğlum aksla kalınlaşıyor, ama ilk lige ulaşamadım. Diriliş ile Kadopdn Genel Bakış, HLS Pacal.
Her zaman öğrendiğiniz ve sonucu bulduğunuz anlamına mı geliyor?
Her zamanki gibi. Pontagrin 'Hardfin Dog Onlajn izlediniz, ben de VDL, teyzenin nasıl ortaya çıktığı ve örneğin, örneğin Stelb'in üstünde kimin nasıl ortaya çıktığını bile izlediniz.
STV Hangi Jihlava Protjk Petr Ryka ile birbirinizden nefret eder misiniz?
Hayır, DN Hecal yapmadı.
Ve tutuklamaya geri dönmek için kulüpler arasında en azından bir tür koza fark ettiniz mi? Pzt Asti Jihlavskch Fance kuruldu …
Bunu fark ettim ve Bay Erban'dan ayrıldığımı ct yapmalıyım (Dukla Jihlava Ed.) Genel Müdürü) Kalıntılarla dolu içmek.
Ayrıntıları öğrenmek için FA Horck Slavie Martin Svoboda ile iletişime geçmeye çalıştınız mı?
Her iki tarafla da ilgileniyordum ve çorba bakış açısından ayarlandığım için, bir zamanlar tüm sezon bir maaş olduğuna şaşırdım, o zaman sonunda çok şaşırtıcı. Ama izlemedim.
Horcká Slavia için Srie'nin başlangıcının başlangıcını kaçırmadınız. Fırın sadece izlenen bir düello, Krle Vysoiny'nin Navchmižal unvanında Semifinle ve VTZ'ye ilerleme …
Hayır, bu yüzden kaçırmadım, bence hokey oyuncusu oldukça motive.
Örneğin Stadyum'da Utkn PMO'daydınız?
Vakıfta bir zamanlar Vsetno'daydım ve sonra diz ile oynadıklarında gidiyorum. Ligdeki sunumlarından memnun olduğum için CT yapmalıyım. Sığınmadaki stadyum Mus HRT'nin yeniden yapılandırılmasıydı ve TM ile uğraştılar, vakıftan sonra teyze sona erdiler. Ben Hler'deyim.
Bu sadece bir spor. Kazanmadığımızda hiçbir şey olmaz ![]() Gerçek yurtdışında çalışıyor ve ilk hokey ligindeki ilk oyunun nasıl büyüdüğünü de gözlemliyor. Ve Primtor Jihlava m olarak Petr Ryka (ODS) Elbette, Dukla ile çok iyi bir ilişki. Tabii ki, düelloda sizinle nasıl yaptığını izliyorum, ama temelde sadece sonuçları biliyorum. Kadopdn MT, Dukla Srii'yi eşitlemek için yaptı, Ryka açıkladı. Her şey dengeli olduğunda, sert düelloların vakıf savaşına gayretli olması fiilendir … Ben çok dengeli bir düello olduğu için çok rd, çünkü daha vahşi insanların eğlendirecek çok şeyleri olmalı. Spor alanında, mezarlar ve fonksiyonel olarak başka bir hecovní, siyasi SCN'ye benzer bir şey uyguluyor mu? Hayır, hayır. Senin Belediye Başkanı Pacal ile hiç iletişime geçmedim. Siz ve Jihlava arasındaki Nichern Srie, sadece ligin semifinle'sine doğru ilerlemekle ilgili değil, VTZ bir yıl resmi olmayan en iyi hokey karanlığı için çok az olacak. Dukla için karanlık motivasyon bağlamında mısınız? Bence bu muhtemelen Mustvo Motive yapmak için karanlıkta. Sadece spor altında olacak şekilde alıyorum, yani seni yenersen ev olacağım. Ve eğer değilse, hiçbir şey olmaz. Onu en son ne zaman stadyuma koyacaktın? Bazen Ocak ayında Pelhimov'da. Her zaman sezona iniyorum. İlk kez PT'de yiyelim ve sonra oyuna bakalım. Fransa'dayım, bu yüzden bir sert yapmayacağım, ama Dukla taşınırsa, Semifinle kendimi paylaşmaya karar verir. Akraba yakında iki yepyeni stadyumda, yani Jihlava ve siz durumunda yola çıkabileceksiniz. TTE ve her iki STT Beast'teki yeni salonlar olacak mı? TM'ye ver. Jihlava'da gerçekten çok güzel ve garip bir stadyum inşa ettiğimizi düşüneceksiniz. Blzko'ya göre Buz üzerindeki Blzko'ya göre hayranlar MT olacak, böylece Jihlava Stadyumu hemen Çek Cumhuriyeti'nin en hoşlarından biri olarak bulunacak. |