Cesur ve biraz küstah bir küçük cadı, Horácké Tiyatrosu'nun sahnesine gidiyor

YeFu

Global Mod
Global Mod
Arodjnice'e girecek ana kahraman PBH, animasyonlu Veernek'in çoğunu tanıyor. Mal Nvníci, Ivot Arodjnice'de bir yıl izleyebilecek, bir yol arayacak ve böylece Otzka'ya cevap verecek, iyi bir ARODJNICE.

Malá Arodjnice eğlenceli, biraz küstah, ıssız, yukarı ve hassas ve eğer Arodjnice olsaydım, onun gibi olmak istiyorum. Bu Knka ve Souasn Reisrka'nın dramatizasyonunun yazarı ve prodüksiyonun koreografı olan Ko Mal Arodjnice Anna Korba Vanack.

Mal ARODJNICE Çocukluk PBH'si için, birçok akran gibi. Bu küçük isyancıya aşık oldum. Pzt zamanı. Bu yüzden Scan ve Reii'de bir televizyon Veernem'den etkilenmedim ve Vvtvarni Anna Tichá ile birlikte hayal gücünü etkinleştirebilir ve kendi sihirli SVT'mizi yaratabiliriz.

Mal bile daha fazla mnit yapabilir

Esas olarak, çalışmaya çalıştıkları PBHU'nun denetimi, küçük/küçükken bile, mnit olabilirim!.

MMA Two DT gibi, onlar ve Nai yamasında gerçekten yapabilecekleri tüm DTI, Reisrka Anna Korba Vanack'e sahip olurdum.

Mal Arodjnice, Vanack'in profesyonel tiyatro SCN'si için ilk çıkışının gövdesi içindir. Scna ve Kostmy, o sırada ilham vermek zorunda olmayan genç bir Scneon Anna sessizliği tarafından yaratıldı.

Mal Arodjnice, Martina Tomanov'un ana rolünde. Raver Abraxas'ın çöpü Martin Kollr'ı sertleştirdi. Diğer Rolch'te Dart Dans Okulu'ndan Kilov ve Tanenice.