Finallerden tek galibiyet. Jihlava hiçbir şeyi küçümsemek istemiyor: Vsetin harika oynuyor, bir kavga olacak

YeFu

Global Mod
Global Mod
Glman Adam Beran, iki kez yakaladığı Ducla'da vuruştan öldü, Viktor'un karanlığının Srie'yi 1: 2 ila 3: 2'den itibaren yardımcı oldu ve Ptek beni Max Ligi'nin egemenine veriyor.

Muhtemelen baskı altında değiliz, ancak onu ortadan kaldırmak istediğimizi göreceksek, Ram, Vsetnskm Lapai'de merkezi bir 6: 3'ten sonra dedi.

Zahmet etmek için bir üzümdü. DOMCM'ye karşı Lapai TK'ye layık, SRII'yi çevirdiğimizi biliyoruz ve onu evde bitirebiliriz. Üzüm, eğer başarılı olsaydı Peje olurdu. Ama alçakgönüllülükle gidiyoruz. Karanlıkta ve bir kavga olacak.

Kesinlikle emin olabilirsiniz: belirleyici bir belirleyici silahta. Aksine, bir SVJ sığınağı olduğu Pelhimov'da, belirleyici yedi'yi sıfırlayacak ve zorlayacaktı. Pazar günü evde olurdu.

Karanlık yaşadık, NM ADA HR'de ekstreague'deki playoffların ne var. Deneyim yanlarda, mn tiattek tonk vt jonk. Bu durumla kafalarda, savaşmak için uğraşmalıyız. VM, döndürmeye zaman ayırdığımız için.

Favori rakip Jihlava'nın deneyiminin ilki büyük bir militanlığa cevap veriyor. Rakip büyük bir kalite gösteriyor. Puck'ta güçlüdürler, PSM'lerinin tonunda disklerini alırlar. Ama UJK Trenr'a çocukların sıkılığını aldık.

Vsetnsk golü Tomas Rydn direksiyon boyunca uzanırken, Jihlava'ya karşı semifinle.

Jihlava bu nedenle Pla Bt. Finalden itibaren rakip ikiden sadece bir tane daha vardı. Ama hiçbir şey yapmadı. Vsetn M Vborn ve Kalite Mustvo, Tom Tom Harkabus uyarıyor. Ancak PTM Semifinle'de olduğu gibi bir af olarak pedal çevirdiğimizde, çok zıt olacağız.

Dukla, Glman'ını tekrar görebileceğini umuyor. SM Aries takımını değiştirmeyi asla unutmayacak olsa bile. Erkekler vakıfta değil savunmada iyi bir şey için oynarlar. Oyunda üzüm çok fazla engellendi, beni koru. Onları yakalamak bir zevk, gülümse.

Ayrıca çeliğin şimdi bana karar verdiğini fark ediyor. Tüm Srie ve Vsetn dengeli, neredeyse her yıl ve Pedloni sadece GL'yi kaybettik. Aynı zamanda TST, reflektörler, Pemt Jihlava Glman ile ilgilidir. Gut'u hafife almayın, dn. Bir patna beni tüm Srii'yi çevirmem için yansıtıyor, o doms. Caddy'yi en üst düzeye çıkarmak gerekir. TM olacağız.

Dukla için olumlu bir şekilde, Çek Cumhuriyeti'nin ortasında MSN yokluğunun yaralanmaya zorlandığı Harkabus'tur. Ve hemen verdi. İlk lig oyununun rekor sahibi, NS için bir üzüm, RAM'in ölümü. Ter, özellikle Pesilovkch'te iyi.