Harkabus rekor hedefliyor. Tuvaletten vurabiliyor, takım arkadaşına bakıyor

YeFu

Global Mod
Global Mod
Ve bu sadece Aziz Nicholas Günü'nde değil, aynı zamanda kızım Adlka'nın doğum gününde de geçerli. O şimdiye kadar aldığım en güzel kucaklama, 16 Mart 2021'deki anma töreninde Peder Harkabus gururla gülümsedi.

Yani net bir anlayışa sahipsiniz: Dördüncü geçişi kırmak nasıl gereklidir?
(gülümsemek) Tabii ki iç sahadaki iki maçı da kazandığımız için mutluyuz. Kesinlikle Ostrava'ya geri dönmek istemedik. Orada olmak bizim için iyi olurdu.

5:1 ve 5:3'lük iki galibiyetten sonra buna gerek bile kalmadı. Görünüşe göre play-off'lar için mükemmel formunuzu ayarlamışsınız.
Hele sezon boyunca hiç kötü maç yaşamadığımız ve yüzde on gibi bir şeyi kullanmak zorunda kaldığımız için bizim tarafımıza döndü. Hemen hemen her pesilovka'yı çıkaralım. Zamanımız nedir?

Fit hokey oyuncusu Tom Harkabus geçen yaz birinci lig sezonunda sadece 7 maç oynadı. Yeni Ronk'un poposu da onu bir çıkmaza soktu.

Şefin sana hizmet edeceğini kendime hatırlatmam gerekiyor. Tom Achotsk öyle muhteşem bir forma sahip olduğunuzu duyurdu ki, Poruba'yla yapacağınız bir seride belki kabinin sahanlığından bir gl bile bırakırdınız…
Ama bunu benim için harika bir şekilde hazırlayan çocukları övmeliyim. Havran'ın pesilovka'da bek pozisyonunda onlara katıldığı günden beri (Tom Havrnek), bu harika. O benim. Onlar harika bir oyun çıkaran iki oyuncu, broncho oyununu oynayabiliyorlar, çok iyi kaydedebiliyorlar. Vurmak sadece bir rüya.

Ve spn. Yedi playoff maçında on bir gol attın. Daha önce buna benzer bir formunuz oldu mu?
İtiraf etmeliyim ki, eminim değil. Kendimi küçümsüyorum, kusura bakmayın. Ama tekrar ediyorum, onu benim için hazırlayan çocuk olmasaydı oraya düşmezdim. Yani Urit onların değerli hizmetkarıdır.

Tüm Jihlava

Yarı final programı
19. 3. Tüm Jihlava 17.30

20. 3. Vsetn Jihlava 17.30

23. 3. Jihlava Hepsi 16.30

24. 3. Jihlava Hepsi 16.30

düşmek

26. 3. Vsetn Jihlava 17.30

28. 3. Jihlava Hepsi 17.30

30. 3. Tüm Jihlava 17.00

Tarih
Yarı Final 2021 2. Jihlava (70) 5. Vsetn (62) 4:0 (4:3 sn, 3:1, 1:2 sn, 1:4)

Finle 2022 2. Vsetn (97) 4. Jihlava (92) 2:4 (2:4, 5:4 s, 4:3, 0:2, 3:6, 0:1)

çeyrek final 2023 2. Vsetn (99) 7. Jihlava (80) 3:0 (4:3 s, 2:1, 3:2)

Yarı Final 2024 2. Vsetn (96) 8. Jihlava (72)

Ancak asıl odak noktası vs. Antrenör Ujk senin hakkında, en çok ihtiyaç duyulduğu anda uyanan ve iki yıl boyunca oynayan bir savunma ayini olduğunu söyledi. Artık dinleme zamanı değil mi?
Süper olmuş. Özellikle de böyle bir serseri olan Viktor'u dinlemek çok güzel. İlk başta pek çok insan da bana geliyor, bu yüzden bu çok yazık.

2016 play-off'larında on iki gol atan Jaroslav Roubek'in birinci lig rekoru yüksek sesle konuşuluyor. Onu mu düşünüyorsun?
Kesinlikle. Bireysel istatistikler oldukça yüksek. Ama mümkün olduğu kadar ilerlediğimizde mutlu olacağım.

Hele ki fazla bir kayıp yokken ve sezonun sonunu geçirmişken… Ön eleme turunda Slavia'ya karşı ilk maçı kaybettiniz ve boynunuzda bir n vardı. Dal piga, vm'nin erken kökünü açığa çıkarırsınız.
Haklısın. Sistem, ön elemelerde dışarıda olduğu kadar masada da iyi bir şekilde kurulduğunda biraz farklı bir şekilde kuruluyor. Uzatmalarda Slavia'ya 2:3 yenildik ve bu biraz üzerimize düştü. Ancak sezonu bitirmek istemediğimize karar verdik. İkinci yarıda farklı bir adım attığımızı düşünüyorum. 7:2 kazandık ve bu maçı kazanacağımıza inanıyorduk.

Ve uludu. Lanetli çeyrek finalin hemen başında şişkin bir Poruba sizi bekliyordu.
Elbette onlara çok saygımız vardı. Belki yirmi puan farkla kazandılar (19) harika hokey oyuncularının olduğu diğerinin önünde. Öte yandan biz önde başlayıp tempoda ilerlerken onların bir hafta sessiz kaldıklarını biliyorduk. Bize uygun olabileceğini gördük.

Bu doğrulandı. İlk maçı 3:2 kazandınız.
Sanırım bunu kastetmediler. Belki onların tarafında biraz küçümseme vardı. İyi vakit geçirdik, harika hokey oynadık ve kazanmayı başardık.

İkinci çeyrek finalde neredeyse sansasyon yarattın.
Bitime beş dakika kala skor 3:3 oldu ve ikinci yarıya geçtik. İşe yaramadı ama evde iki kat daha uzun süre yapabileceğimizi düşündük. Ve pnbh'yi açtı, uludu. İki kez kavga ettik.

Muhtemelen baroya ilerleyen ilk adayı bu şekilde durdurdunuz. Nasıl keyif aldın?
Üzgünüm, fantezi ve coşkuydu. Kimse Poruba'yı 3:1 yenerek günü kurtaracağımızı tahmin etmiyordu. Karanlıktaki tüm çocuklarla gurur duyuyorum. Ayrıca bizi muhteşem bir şekilde destekleyen hayranlarımıza da çok minnettarız.

Birinci hokey liginin çeyrek finalinde Dukla Jihlava'dan tonk Tom Harkabus, Poruba'dan Daniel Dolej'in kalesini geçti.

Antrenör Ujk bu süreçte hokey becerisinin kalbinin attığı yorumunu yaptı. Co-op Achotsk, bir grup kadın dövüşçünün birinci lig Galacticos'u mağlup ettiği maç. Katılıyor musun?
Ne olacağını tahmin et. Poruba tarafından bile muhtemelen her şeye bir şans vermemiz gerektiği yönünde bazı konuşmalar yapıldı. Militanlık kenardaydı. Ama hokeyde de onlarla eşleşmeyi başardık. Elbette bir avuç bukle biraz farklı.

Vsetn yarı finalde sana zor anlar yaşattı. Neredeyse eklenmesi mi gerekiyor, ihtiyar? Onun hakkında ne hissediyorsun?
(gülümsemek) Üst üste dördüncü kez play-off'larda birlikte oynuyoruz. Zor bir iş olacağını bildiğimiz halde hava çok karanlık oluyor. Özellikle çılgın ve harika bir atmosferin olacağı Lapai'de. Ancak birçok taraftarın Pelhimov'daki partiyi desteklemek için geleceğini biliyorum. İnşallah hep birlikte tadını çıkaracağız.