Havlíčkův Brod'da sahte diş hekimi: Hasta onu övüyor

YeFu

Global Mod
Global Mod
Normal diş cerrahisi ile doluydu. Diğerleri gibi çalıştı, Idnes.cz Milisi, Stag'ın tüm editörü olan hastalardan biri, onu davet etmeye davet etmemeye değil.

Eğlence, köpeği zaten öğrendiğimde Doktor Nabr yeni hastaları öğrendim, bu yüzden hemen kucaklıyorum. Ben astn oldum, çünkü dentae'yi uzun süre almadım, ekledi.

Bir an bile, PR farklı bir şekilde şişirileceğinden şüphe etmedi. Sadece tek bir sivil kelime söylemiyorum. Her zaman mil, pike ve vaat edilen dişlerdi, harikalar. Çok memnunum, aldım.

Polise göre, Falench dişhekimliği ailesi iki yıl boyunca iki yıl boyunca milyonlarca kron için içti. Evet, doktora doktorla ödedim, ama bir cemaatim var, aynı zamanda hiç görünmüyordu. Falan'ın Brodskho dişlerinin hastası, gittiğimiz diğerlerinin tüm canavarları ödemek zorunda olmadığını belirtti.

Ailenin suçlamalarının hiçbirinin patin yoktu, ancak minimal baba ve anne halılara taşındı. Havlkobrod bölgesindeki diş hekimlerinden birinde bir araç olarak sağlık olmayan bir sağlık çalışanı olarak MU.

Buradaki ailenin yılları Zubn Laborato, PN Zubn Teknisyeni idi, yasadışı ofisin çalıştığı Star Street'in editör ofisine açıklandı.

Genişlemeye karar verdiler

Bununla birlikte, iki yıl durumunda, özellikle ailenin başı, ancak AB sadece dürtüler tarafından düzensiz olmayacak, aynı zamanda oğluyla şirket de güneşi verecektir. Borçlarını ödemek için.

Web'de yeni hasta ve liste ilan edildi.

Karmaşık oeten ve pi o dişler sunuyoruz. Oeten Paradonts, Gatter Taş çıkarılmış, şehir ve kronların uygulanması ve dalm diş kısaltması tarafından yerleştirildik. Naim, Strphya Laboratuvarı'na asılı kalite ve etn, ağrısız PE'de durum böyledir.

Tden, ailenin polisi içtiği için çantayı kaçırdı ve şimdi hepsi özgürlüğe gidiyor. Yaşayan üzüm ve sekiz yıl.

Durumla hemen ilgileniyorduk, ne olduğunu almak istedik. Ve polis tarafından NM, diğer şeylerin yanı sıra, EK DNMU'nun sağlığa zarar vermediği idi. Bu uzun, belediye başkanı Havlkov Brod Zbynk Stejskal (ODS) içini çekti. Aksi takdirde, elbette, hastayı ilk veya yasama yardımına hazırlıyoruz, ancak NS'yi kimse almadı.

İntikamın ana intikamına göre, VIN sisteminde bir hata var. Çünkü bir hasta olarak, dişin nasıl çalıştığını, bunu yapmanın gerekip gerekmediğini kontrol etmiyorum. Bu bir restorana ne zaman gideceğiniz gibi, oprvnn restoranının MK operasyonunun da gizlenmediğini de gizlemiyorum. Bu nedenle, hatanın bombardıman uçağının ne olduğunu pratikte olan TCH'nin yanından, Slyet Stejskal'ı bıraktı.

Havlkov Brod'dan gelen dava, diş hekiminin meslekten olmayanı, bir yıl ve iki yılda Idnes.cz için yorum yaptı. Bununla birlikte, Stle ASTJ, örneğin, örneğin, örneğin, burada kayıt yapmayan yurt dışından diş hekimine, Çek Cumhuriyeti'ndeyken, olmamalıdır. Veya başka bir dişin denetimi altında. Ancak pratikte hataların denetlenmesi için bv.

Diş yine MN olacak

Dişhekim için sahte diş, en uzak PSPVK tartışma çığ. Bu irickch'ten ve yoldan.

Yıl sonunda Brod'da 7 diş hekimi ve nhrada n ….. ne de 1, örneğin tartışmalardan biri kızgındı. Ve pibraj gidiyor? MN dolu, eğer Legln ise, onları ilk kez sakinleştireceğim, Pidal verdi.

Paradoksal olarak, suda bile, Falenho dentae hastası o kadar kızgın değil, çünkü başka bir diş aramak zorunda kalacak hayal kırıklığı yarattı. Çok daha gerekli olduğu doğrudur, anlaşma başını salladı.

Ve Havlkov Brod'da diş eksikliğinin gerçek olmaması çok muhtemeldir.

NMI'li bombardıman uçağı, kendi ekseninde, bu yıl bu yıl şehirde bu yıl şehirde düşürüleceğinin bir broku olarak bir mantar olacak. Her ne kadar Ordinac'ın açılışına arazi sunacağız. Ameliyatlar buradayken bile, sadece diş. M'ye göre, bu brüt ihmal edilmiş bir STT. Prost dişin BT VC'ye sahip olacağını da sözlerine ekledi.