Rashid Khan Vakası: Kalküta Polisi Temizlendi | Kalküta Haberleri

YeFu

Global Mod
Global Mod
KOLKATA: tarafından küfür ve rüşvet iddialarına yönelik bir departman soruşturması Pragati Meydanı polis Raşit Han dava polise temiz bir sayfa açtı ve şarkıcının karısını harekete geçirdi Joyeta Basu Han “Şikayetçinin dinlenmediği” bir soruşturmayı sorgulamak.
Polis Komiseri Vineet Goyal Pazartesi günü gazetecilere şunları söyledi: “Soruşturma görevlisi, şikayetçinin tüm iddialarının tüm (CCTV ve ses) kayıtlarını inceledi. Tacize ve rüşvete maruz kaldıklarını iddia ettiler. (Raporda) olumsuz bir şey bulunduğunu düşünmüyorum. ”
Joyeeta şöyle dedi: “Araştırmanın nasıl yürütüldüğünü bilmek istiyorum. Hikayede benim rolüm olmadan onlara nasıl temiz bir sayfa açabilirler? her zaman insanlar tarafından mı yapılıyor?” Batı Bengal İnsan Hakları Komisyonu da konuyu ayrıca araştırıyor.
8 Aralık’ta CP Goyal, olayı araştırmak için Ortak CP (Modernleşme) Shankha Shubhra Chakrabarty ve DC (Doğu) Gaurav Lal olmak üzere iki üyeli bir komite kurdu. 7 Aralık’ta Khan’ın sürücüsünün alkollü araç kullanmaktan tutuklanması iddialara ve karşı suçlamalara yol açtı.