Sarı sayının ağırlığı ve kanatları. Takımda krize neden oluyor, motive ediyor. Soukalova Almanya'dan korkuyordu

YeFu

Global Mod
Global Mod
Yakında kırk yıl Preussov Karie'de ilk kez toplamın ustası, en iyisi 2020/21 sezonunda teyzeydi. Bununla birlikte, kışın bir kısmının sabun üzerinde olmayan hastalık izninden geçtiği hastalık hastalıklarını uzun zamandır etkiledi.

Bu sezon, atmaz, bu yüzden bana bir lut verebilirim. Kadm'de bir saniye boyunca savaşıyorum, HLS yeni intikam alanında enerji dolu.

Franziska harika bir durumda anlık ve ben de bana yapacak bir şey olarak pozisyonunu almayı hayal ediyoruz Sverre Olsbu Riseland. Tabii ki, kış uzun sürüyor, ancak kadm ile bir peçe büyük bir kilo glbu bl.

Laegreid Elit arasındaki ilk sezonun ulaşamayacağı ML.

Yirmi yaşındayken, durdurulamaz bir çelik olarak dünyanın öfkesine uçtu ve en son 2021'de kışın ilk kez kayıptı Johannesa Titrn Tyi Puanları. Jen'in sapkın kümedeki deneyimli meslektaşı sinirlerini uzak tuttu ve sonunda sevindi.

Bu zamandan beri, toplamdan bu kadar kısa bir mesafe Laegreid olmadı.

Ve şimdi.

İki yaşındayken BL'deyim, o domses.

Sturla Holm Laegreid, Novm MST'deki Sprint pistinde.

Lut, Ocak ayında Johannes'ten aldı ve 48 puan dünya şampiyonasına gitti ve bu da dünya fuayesine kadar derecelendirildi. Novm şehrinde, puanlarla mücadele tekrar kırıldı.

Tam yeni pozisyonda. Nasıl hjit değil, hem NM kuşları hem de eskisi gibi aynı saldırı ile Trenr ne de Siegfried Mazet. Kısmen sprint Sturla çamur, genellikle değil, anlaşılabilir olanı biraz gergindir, çünkü ihtiyaçtaki pin basıncının tatberi ile de rahatlamıştır. Ama bunu büyük karanlığın ruhundan yapmak istemiyorum.

TKO CT, eğer fırın sadece Cumartesi günü Sthakou, özel baskı hakkındaki kelimelerin saflığı ile sevimli olmazsa, çünkü Laingid kötü onun sprintine kaybetti.

Neredeyim ve ben? Sturla Holm Laegreid ML Bu anda bir yıldan önce Gold ve Stbro'daki Ampion ışığında, Vcarsko'daki dokuz ve bir kale ile yapılmış olmalı.

Evet, Sprint en iyi gün değildi, Lutm Slem ile kabul edildi. Mükemmel bir güçten sonra, sadece on puanla HJ için uygundur.

VCI biatlonda hızlıdır. Mon yakında sondaj deliği, çantayı rahatsız etmeyin.

Huş Sprint'teki preussov bile köprü standardını vermedi, ancak M, ancak Lou Jeanmonnote Fırına en yakın olana kadar bir polt noktasına en yakın. Ve araba lutu Aralık Hochfilzen'den geldiğinden, Laingid'den biraz olmayan bira sayısı üzerinde bira olmak.

Her zaman kafamla doluyum ve kendime bir ısırık yapıyorum. Lut formasını hiç düşünmüyorum, preussov'u devralıyor.

NMEC Biatlonist Franziska Preussov Bene, Moravia'nın novm intikamında Sprint.

DN Handy

Leagreid için durum, sadece son battaniyenin en olası biatleti değil, aynı zamanda kamard ve karanlık meslektaşının önünde olduğu gibi karmaşıktır. Esas olarak ağaçlar meşguldür, böylece karanlıkta herhangi bir voltaj olmadan pişirebilirler.

Kimse spesifik bir müstehcen olarak alamaz, eğer bir miktar ml njak uygunsa, karanlığı, ilk kez Norveç Mui ile böyle bir durumun çeşitliliğine kodlardı.

Tabii ki, bazılarının VC PE'ye ihtiyacı varsa, NJ için buradayım. Ama aksi takdirde, hepsi aynı olmalı, çünkü sadece rakip değil, aynı zamanda Temovs'ta da savaşıyor.

Norov Endre Strmsheim, Sturla Holm Laegreid, Tarjei B ve Johannes Thingnes B, dünya şampiyonasında tafeşasyonlardan altın madalya ile sınıflarda.

Mazet'in sözleri, ana yıldızlar ve Seril'deki zafer üzerindeki ustalar arasındaki ilişkilerin kötüleştiği İtalyan karanlığında basılmalı ve lamine edilmelidir. Dorotheou Wierer Ve Vittozzi 2018/2019 sezonunda.

O zaman, Ldryn Svtov Foen Vittozzi'nin devam etmesi gereken Enta Tafet için daha wierer Tafet'e sahiptiler. İkinci durum, Oslo'daki dünyanın finalinin zihinsel olarak donatılmaması ve büyük glbus için Wiererov'un bittiği gerçeğiyle çok karar verildi.

Milli takımda bir çelişki vardı, Vittozzi birkaç yıl sürdü, göz kritik sezonun gözüne ulaşmamıştı.

En çok motivasyon

Peki sezonu yapmak için sezonun başını ve başını ne tutmalı?

Basit bir durumdur: BT Sağlık, Güçlü ve Motive.

Ampiont ve yeni intikam arasındaki TDN'de, kendim içindeydim ve herhangi biriyle devam etmedim, Nedan hastalığını önlemeye çalışan Laegreid'i anlatıyor. Ama bu biathlete'nin hayatı, sezonun her seferinde böyle.

Preussov, deneyiminin deneyimine dikkat ediyor. Yararlıdır, ancak istikrarlı bir invenice, Riseland için sağlanması uzun bir zamandır.

Peki ya formlar? Time SPT'yi affetme zamanı, Thorn'a zaman ayırın. Belki de formumu korumak mümkün olacak ve sezonun sonunda umarım Laegreid.

Onaylanmış LUT. Sturla Holm Laegreid, Sthacho'yu aynı şekilde önkollarda kutladı, sanki dünya şampiyonasını etkilemiş gibi.

Baş ve motivasyon ile çoğunlukla bv net 잚. LUT için savaşırken, bu yüzden motivasyona uygun olarak ihtiyacınız yoktur, çünkü bu en çok motivasyon, namt ne de.

Bununla birlikte, LDRA SVTOV FURY'nin pozisyonu, NAVC görüşmelerinin görevlerini, odaklanmanın,

MDIA'nın Franz hakkında çok daha fazla şey var, lut üzerinde otzky kendi altında var. İçinde biraz Chrvit'e ihtiyacımız var, ama bunu yapmamız ve hayranlar sunmamız gerektiğini düşünelim. Ayrıca Njak Ideln Mix'i hayal ediyoruz, Riseland'ı anlatıyor.

Arkamda geyik …

E Me Bt Büyük Glbu'nun blzinessini davet ediyorum, 2015/16 sezonunun anısına anladı Gabriela Soukalov.

Fury'de önde gelen UV Aralık ve kademeli rahibeleri devraldı. Oslo'daki dünyanın şampiyonasında tutuklanarak (o zamanlar öfkeye sürüldü), en çok etkinliğe sahip madalyalarla dekore edilmiş muhteşem bir form yakaladı. Marie Dorinovhabertov.

Nskok Soukalov, Sibiskm Chantymanski'de 34 puana küçüldü.

Ampionte'nin sonunda, Holmenkollen'deki stadyum galerisinde Çek Cumhuriyeti ile ayağa kalktı ve büyük bir glbus kazanacağından ısrarla şüphe etti.

Çok fazla glbu bilmiyordu, derinleşti. U biraz vazgeçtim.

Hadi, ya M BT? Poranecko nlada? Zahnt şüphe etmeye çalıştık.

Her zaman Marie'nin nasıl yaptığını görüyorum. Soğuman ve yapabilirim.

Stele Nskok'un öfkesinde.

Malý. Yapacak pek bir şey kalmadı. J değil. Ama Marie iyi olduğunu korudu.

Düşünmek? Sıkılmalı, sen değil. VM STA TSN'yi n.

Ancak altında, ilk intikamdan önce HJIT'e sıkmak. Tüm geyik arkamda ve tüm B hızlı.

Geyik? Fury'de sadece bir geyik tehlikesi kaldı.

J VM. Ama bütün kış oldu. Ne bağırdı. M için bile değil, büyük flegmatik, kolay değil. M vc zvod mm bacaklarda, karanlık t 잚.

Gabriela Soukalov, Oslo'daki Dünya Şampiyonası'na daha yakın bir çağrı durumunda.

Pes etti ve Sibia'da eksi 16 olduğunu ve o zamanın büyük donlarında olduğunu, Fransızların termofilik olduğunu.

İlk olarak, km yapabilirsiniz. Cimrman'daki psnika nasıl? Burada hy-, burada ren geyiğin duyulduğu yerde, pizpsob'u ech. Çalışacaksın.

Chatynsijsk'e bir göğüsten sonra, Trnincch Opt çok belirsiz, soğuk hakkında bile konuşmak için, MT'nin psikosomatik pimleri bile olabileceği.

Trenr ondej balıkları daha sonra dikkat çekti: kötümserliği, gbina içi olabileceği bir mazeret arıyor. Öncelikle kafalarda seviyelendirmelisiniz. Sonunda, onu koyulaştırmalı. Karakterler başlar başlamaz, teşvik etmek ve tekrar almak isteyecektir.

Sonunda ne oldu. Skolkov Sprint'te, Cli Desta'daki Dotinov'un Noktası ve Nokta Dotinov'un Noktası. Aşağıdaki STHACM'den sonra karar verildi: Büyük Glbus ESK'ya gidecek.

EI böyle kutluyor. Gábina Soukalová, Zdenk Vítek ve geldikleri bir büyük kial top. https://t.co/5asyzbrjid

19. Bezna 2016, 15:24, Pspvek Archivovn: 8. Bezna 2025 at 8:59

Soukalov muhalefetle ve hatta kendi şüphesiyle bir düello kazandı.

Preussov'da gürültüsünü bulacak mı?

Ve dirençli Laegreid Johannes Ba?

Sezonun son bireysel oranlarının EST'si.