Třebíč'de onarım hakkında yenilenmiş bir polanka yüzme havuzu açtılar

YeFu

Global Mod
Global Mod
Fiyatın fiyatının 170 milyon kron olduğunu, ancak daha önemli olan fiyatın 195 milyona geldiğini söyledi.

1933'ten beri LZ tarafından yönetilen orijinal Arel Polanky, 1977'den itibaren yükseltildi. 1992'de Polanka'nın sınırsız oyunlara ev sahipliği yaptığı ilk sağa bir maden. İki yıl sonra, Kas Tobogn.

Belediye Başkanı Pavel Pacal, hepimiz en sekiz ve doksan yıl içinde büyük bir statet ve yetişkinleri nasıl çalıştırdığımızı hatırlayalım. Yeni dürtü tekrar NVVníky'yi dekore ettikten sonra sizin için gerçekten olağanüstü olan bu şehir. Ve form, sulu radikalleri kimin terk etmek isteyeceğini büyülüyor.

Polanka'nın yeniden yapılandırılması Metrostav Diz ile evlendi. M için korkar. Ben Jihlavek'im ve düzenli olarak buraya geldiğimizden yaklaşık 30 yıl geçti ve bu Arel Iroko'nun gut yarışması yoktu, şirketin bölgesi Martin Doubek yardım etmeye geldi.

Metrostav Pebral 2. Burada fazla zamanı yoktu, Sundl ve SVTK. Bunun için harika bir DK var.

Novho nedir? Tümü

Bir göz atma durumunda, havuz yüzme havuzu olması durumunda yeni paslanmaz çelik havuzlar bulunmaktadır. Nov tobogn ve cazibe merkezleridir. DTI'yi unutmadık, çünkü DTMI'li aileler esas olarak iki, çünkü buradaydı, Doubek Nov DTSK hit ve Vceelov Sportovní'nin havuzlar için vuruldu.

Yepyeni bir bina aynı zamanda bir havuz çubuğu, bir yeniden yapılanma ve otomatik olarak dolu iyi bir havuz teknolojisinin operasyonel binasıdır. ATNY, Gastro -Construction ve Sociln Zzem'e göre Doubek ekledi.

Pibyly Solrn panellerinin binalarında. Her ne kadar gazdan atılan yüzme havuzlarından kaçınmasa da, yeni operasyonlara elektrik tedarik etseler de, büyük binalar, güneş terasının tobogn için çamaşırhane olduğunu karanlıkla söyledi. Stnn, st normalde güneştir, ekledi.

Banyo da Slavi'den DTI açtı

İlk nvvníci öğlen içiyorlardı. Birincisinden biri senin Martin'di. O Açık bir topluluktum. İki yıldır yenisinde yüzmek için bulundum, Pizněl. Krsn Arel, yeniden yapılanma başarılı oldu. Sana ihtiyaç duyuyordu, derecelendirdi. Ana yüzme havuzunu vurguladı ve yara suyu büyük beğeni topladı.

Slavi'den de cıvatalar vardı. Biz anında buradaydık. Bir program olarak vardı, genç hikayeler ortaya çıkardık. Pondl tarafından buradayız. Biz Brno, sonra Dukovany ve burada bazilika'da listelediler. Yüzmeye açık ve PKN Letn Poas program tarafından açıldı.

Arela'nın operatörü Yashica Sro Ta Uni, Laguna Aquapark'ın operasyonu üzerinde çalışmıyor. Poas ve Vejnosti'nin atanmasına göre Polanka'nın operasyonu ile yaz MSc'de ter.

Geçmişte, 43 ameliyathane DN Ron'da ve sezon boyunca Polanka Zaila yaklaşık 20 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Bu Arel kesinlikle benzersiz ve benzersizdir. Sakin bir intikamla, çevredeki yeşilliklerde nasıl ayarlandığını bulabildiğinizde, Belediye Başkanı Pacal'ı ekledi.