Třebíč'deki Caritas ev bakım tesisleri inşa ediyor

YeFu

Global Mod
Global Mod
Binanın yüklenicisindeki Vbrovm Zen'de Roneli İnşaat Şirketi 73.6 milyon CZK fiyatıyla sonuçlandı. Dobjec istasyonu, batarya loit, park, Ternary Right ve donanımlı, merkezin toplam fiyatının 91.8 milyon krona tutarlılığı gibi diğer profesyonel olmayan depolama. Arazi hayır kurumunu bir şehir bağışladı. 2026 yılı sonuna kadar Avrupa Emeklilik, Yardım Sahipleri ve Bölge Mus BT tarafından finanse edilen inşaat.

Merkez, DOMC PI için tüm bölgeden gelen insanların bir temas olacak, Eva Hankov, Haziran ayından bu yana Teark Charity'nin editel olacaklarını söyledi.

N Charita'ya göre merkezin kurulmasıyla, VVOJ'a toplumda yanıt verir. Demografik, jumper popülasyonlarının sıkışacağını ve LKA'nın ve ziyaretçilerdeki personelin bir hatası olacağını gösterdi. PE ailelere pesuning. Hazırlanmalıyız, açıklamalıyız.

Soymamız gerekiyor. Yaklaşık 170 kişi sadaka sümüklerinde çalışıyor. Ron, Tebsko'dan neredeyse 2000 kişi ve ailesi.

Merkez, Binanın mahallesindeki Znna Charity PSOB'taki Tvernch'in Tvernch'ün iki baskısı Tvernch alanı ile arsa üzerinde olacak. Yeni bina UMON LEP, bu adreslerde şehirde bulunan House Pi için farklı hizmet türlerini bağladı. NKDE Hatalar Barrirov Giriş ve Bir Şehir Nemu yakında.

Ter bir dtskho paliyatra ambulansıdır

Yeni merkezdeki kulaklar Mobil Darülaceze, Peopovská Yuvası, Kişisel Yardım ve Evde Sağlık Çalışanları olacak. Peujk için Trninkov alanına ek olarak, Pomcek ve Meclis ve Palyatif Eğitim ve Tıp İnsanları için bir Pjovna Tazminatı da olacak.

Tebsku'da olmayan bir DTS paliator ambulansıyla yeni hayırseverlik merkezinde. Mus aileleri Brno veya Prag'a. Hankov, DTI için Darülaceze Pi de sağlıyoruz, dedi Hankov.

Loska'dan Havlkov Brod'da çalışıyor. Bölgenin Mobile Darülaceze Pi'de ertelenmesi bekleniyordu.

Ternnial People Slrub'lar, Vysobě'daki sosyolu hizmetin kereste fabrikalarından biridir, Sosyal Alan Bölgesel Konseyi olan Hot (evet). Nüfusun kavraması nedeniyle 2030 yılının özellikle olacağını belirtti. DOMC PI, EKL'deki bakım istemcisi ile ilgili yardıma ihtiyacımız olacak.

Vysoin'de insanların evde noktalanmasından bıkmış sekiz kuruluş vardı.