Vatan haini etiketiyle yaşadı. General Syrovy için büyük yeğeni metal istiyor

YeFu

Global Mod
Global Mod
Perşembe günü devletin totaliter rejimleri inceleyen öğrencileri kitabı ilk kez Prag'daki diziden yaklaşık bir buçuk ay sonra Tebi'de sundular.

Jan Syrov, Masaryk'in Slovakya'sına gerçekten hizmet eden bir lejyondu. Kritik anlarda şut atmasına izin verildi (Münih zamanında bakanlık başkanıydı ve ardından milli savunma bakanıydı, editörün notu)kurdun ardından acı bir şekilde ödedi. Günümüz Çek djinch'indeki Mloko, Jaroslav Rokosk kitabının yazarlarından biri olan ilk general Syrov gibi bir hayran oldu. Biyografiyi Radim Christ ve Karel Straka ile birlikte yazdı.

Kasım 1989'dan sonra bile uzun bir süre hiçbir şey olmadı ve gerçek isimler ancak yakın zamanda Adolf Hitler'le el ele verdiği için Nazi propagandası tarafından ölümcül bir şekilde istismar edilen Jan Syrov'a ulaştı.

Doksanlı yıllarda bunu ilk kez yapmaya çalıştıklarında, gitmek için henüz çok erkendi. Biraz zaman aldı ve mahkemelerde insanları değiştirdiler, adı Jan Syrov olan büyük yeğen değişti. 33 yaşındadır ve büyükbabasının 17 Ocak 1970'teki ölümünden tam yirmi yıl sonra doğmuştur.

Üç yıl önce büyük büyükbabamızın kaderi hakkında bir şeyler yapılması gerektiğini düşündüm, diye ekledi.

Ve Prag'daki Yüksek Mahkeme, Nisan 2022'de Ulusal Mahkeme'nin 1947 tarihli kararını iptal etti. Jan Syrov, avukat Lubomr Mller'in yardımını vurgulayarak, yavaş yavaş babamın rehabilite edildiği noktaya geldik, ancak bu konuda kafası karışık. benzer olaylar.

Atasının gerçek ismini takip ederek, devlet onuruna layık görülmesi için çabalamaya kararlıdır. Jan Syrov, bunun bir kalple değil bir kahramanla ilgili olduğunu kamuoyuna duyurmak için açıklama yaptı.

İki yıl önce General Syrov'un isminin faydalı olmasına çok sevindim. Teb Belediye Başkanı Pavel Pacal, Tebi'de büyükannenin saldırısı nedeniyle bile siyasileştirilmiş ve uydurma davalara karşı duyarlı olduğumuzu söyledi. Ailenin atalarının ismini yaşatma çabasından vazgeçmemesini ve böylece yıllar sonra taşın düzeltilmesini takdirle karşıladı.