Žďár, kesmek yerine olgun ağaçların dikilmesini sağladı. Bunu yapmak için hava küreği kullandı

YeFu

Global Mod
Global Mod
Bu teknoloji, özel bir nozul aracılığıyla hızlandırılan basınçlı havayı kullanır. Ağacın kökleri arasındaki bozulan toprağın uçup gittiği ve kolayca çıkarılabildiği ilk seferde, şehrin ihalesini kazanan Chameleos şirketinden Tom Kadlec, yöntemi yazdı. Basınçlı hava, köklü ağaca herhangi bir şekilde zarar vermemekle kalmaz, aynı zamanda yeraltında, çoğunlukla ağaçların erişebileceği yerde yapıldığından mühendislik açısından da bir risk oluşturmaz.


Üflendiğinde bitkinin koen topundaki mukus hacmi orijinal hacminin yaklaşık dörtte birine azalır. Bu, yerden dikkatlice kaldırılması ve daha sonra yeni bir yere taşınması gereken ağacın işlenmesini kolaylaştırır, hatta imkansız hale getirir. Tüm numunede bu minimum toprakla geri kalanlar genellikle birkaç tondur.


Ancak sonbahara doğru şirket çalışanları devina'yı ancak sonuna kadar hazırlar. Ağacın yeni dikildiği yerde yine orijinal toprağından gelen toprak etkilenir. Bacakların arasına basınçlı hava üfleyelim, böylece tüm hava cepleri de dahil olmak üzere tüm paket yavaş yavaş tamamen dolsun, diyen Kadlec, prosedürü anlattı ve tüm işeme işleminin bir grup işçinin birkaç saat alacağını kaydetti.


Çok geçmeden, Tursova Caddesi'ndeki maal nehrinin parçaları Pod Vodojem'in karanlığında uygun başka bir yere taşındı. Klafar'dan gelen küçük yapraklı karaçam ve poliklinikten gelen sedum otu daha sonra Libun yerleşiminin kenarındaki Szavy nehri kenarındaki parka doğru yürüdü.


Sadece asma ağaçları dikime uygundur



Ancak yatırıma hazırlamak için herhangi bir özel yönteme başvurmanıza gerek yok. Aksine Sp. Kadlec, eğer bu ağacı dikmek için mükemmel koşullar yaratsaydık, büyüyüp ölmesi için hiçbir neden kalmazdı, diye açıkladı Kadlec.


Böylece Devin, uzaktaki evden gelenlerle ve orijinal toprağın geri kalanıyla birlikte ana depolama paketi haline geldi. Şirket, tıpkı küçük bir talaş gibi bitkilere bol miktarda bitki yumuşatıcı ve gübre dağıttı. Öte yandan pesadbesvo denilen stresle de baş etmesi gereken aşağıdaki pe için çok önemliydi, sadece devina pesunem acı çekiyordu.


Ancak, belirli bir alandan herhangi bir nedenle kaldırılması gereken her ağaç için yeniden dikim seçimi otomatik değildir. Rus kentsel yeşillendirme başkanı Ji Hemza, “Biz sadece perspektif bitkiler ekiyoruz” dedi. Poliklinik ile Lidl pazarı arasındaki nehir olayında bunlardan sadece bir tanesi bu kriteri karşıladı, geri kalan iki parça da delinmişti.


Ancak ağacın sağlık ve canlılık açısından kusur ve eksiklikleri yoksa yeni yerinde görevi devralma ve orada uzun süre refah içinde yaşama ihtimalinin çok yüksek olduğuna dikkat çeken Kadlec, 15 yaşındaki bu çocuğun da orada olduğunu belirtti. örnek beni başlayıp yüz yıla ulaştırdı.


Air r fiyat ve yatırımdan daha ucuzdur



Kadlec'e göre pnömatik lastiklerin kullanımı, yatırımcının iyi bir ağacın bedelini ödeyip aynı büyüklükte yeni bir ağaç satın alıp diktirmesiyle aynı, hatta daha uygun olacaktır. onunla ilgilen. Fiyatlar bu şekilde arttı, fidanlar artık onbinlerce kron civarında değişiyor.


Ağaç düşerse mülkümü kaybetmek üzereyim ve sonra yeniden yeni bir taneye yatırım yapmak zorunda kalacağıma dikkat çeken Kadlec, daha fazla fide almama bile gerek kalmadığını ekledi.


AirSpade teknolojisi nispeten yeni, ülkede en fazla son beş yıldır kullanılıyor. Chameleos şirketinin deneyimine göre, iş esas olarak Pardubice'de, kendisine giden ilk beş şehirde yaklaşık beş yıl sürüyor.


Hizmetlerin tamamının KDV hariç fiyatı 55.000 kron olup, Rusça konuşan Blanka Sobolov, listelenen tüm binaların peserinin maliyetini belirtti.