Žiár tutku oyununa İsa'ya ne oldu? Brno'dan aktörler de yer alacak

YeFu

Global Mod
Global Mod
Manzara 1998'den beri aynı; Kudüs Tapınağı ve Piltova Palce'nin fonları Libun sınırındaki Prodno bölgesinin tepelerinde duruyor.


Bu yıl, hem Rus Katolik cemaatlerinden hem de çevre bölgeden oyunculara Brno'dan, özellikle de St. Peter ve Paul.


Ocak ayında Brno'daki cemaatçiler paija oyunumuzu Brno'daki Petrov'da düzenleme fikriyle bize yaklaştılar. Manzaranın yavaş inşası ve taşınması için durum böyle değil. Bu yüzden onlara oyuncularımız arasında kendilerini bizzat temsil etmelerini teklif ettik. St.Petersburg yerel cemaatinin ruhani lideri l Blaej Hejtmnek, bizi terleten sunuları içtiler. Prokopius.


Frantiek Paek ikinci kez Nasıralı İsa'nın ana rolünü üstlendi. Toplamda Paijov'da yüz doksan oyuncunun, ardından yönetmen ve ana organizatörlerden biri olan Miroslav Keller'in olmasını bekliyoruz. Yeterli kemiğe sahip olmak için mevcut dönemdeki yaratıcılar ek katmanlar buldular.


Yaklaşık 70 dakika sürmesi planlanan gösterinin binlerce izleyici tarafından izlenmesi bekleniyor. Akşam için hava tahmini Pazar gününe göre çok daha iyi sıcaklıklar vaat ediyor, ancak meteorologlar kuvvetli rüzgarlara karşı uyarıda bulundu.