Havlíčkobrodská Jiskra'nın başı dertte ve şehirden olağanüstü bir sübvansiyon istiyor

YeFu

Global Mod
Global Mod
Havlkobrodsk Jiske son zamanlarda pek iyi durumda değil, bunu mali sorunlarıma bağlayabilirim. TJ Jiskra'nın başkanı Miroslav Sommer, enerji için ödeme yapmanın yanı sıra, kendilerine verilen miktarın da iki katı olmadığını doğruladı. Örgüt, Ulusal Spor Ajansı'ndan (NSA) sandığı kadar para alamadı.


Tlovchovn Jednota, Brod'daki tüm sporun sahibidir ve ilgileniyor. Tüm pansiyonlardan kalenin işletimi ve enerji tüketimi için ödeme yapıyorum. Ve Sommer'a göre, bir yıl önceki orijinal 1 milyon krondan iki buçuk milyon krona düştü.


Başkan, bir buçuk milyon yıl sonra normal faaliyetlerde, örneğin başlangıç ücreti, hakemlerin kalesi ve yolculukları gibi hatalar olduğunu açıklıyor. Bu yüzden bu pansiyonları bir yerlerde bulmak için bazı önlemler aldık” diye konuştu.


Şehir liderlerinin yardımı için bu tür önlemlerden biri yeterlidir. TJ Jiskra milyonlarca kron tutarında olağanüstü bir sübvansiyon istedi. Belediye meclis üyesi Alena Dolealov, bugünkü oturumun sonunda, şu anda yetkili makamlara tartışma için yeterli miktarda bilgi sunulduğunu ve haziran ayında konsey tarafından toplu bir karar alınmasının sağlanacağını söyledi.


Jiska'ya yardım etmeye çalışacağız. Brod belediye başkanı Zbynk Stejskal, bunun şehirdeki en büyük spor organizasyonu olduğunu ve yarısı çocuk olan bin beş yüz sporcuyla ilgilendiğini söyledi. Ortalama olarak Brod'da yaşayan her on beş kişiden biri TJ Jiskra üyesidir.


İflas korkusu bitti, PSP'ler hazır



Tedbirlerden bir diğeri, iki kattan fazla mercimeklere dayanıyor. Ptistovek'in yıllık iki yüz kronluk maaşı yerine, her departmanın çalışma birimi onun kapsamına giriyor. Somer, spor departmanlarımızın bunu ücretsiz kullandığını ancak güvenilir bir hizmete sahip olduklarının farkına varılması gerektiğini savunuyor. Daha sonra köpekleriyle birlikte yalnız başına gittiler.


Ancak özellikle açık parti ve mali sorunlara ilişkin söylentiler birçok departmanı, işçileri ve onların yasal temsilcilerini alarma geçirdi. Spark'ın iflas edip sizi öldürmemesine dikkat edin. Bazı departmanlar, Sparks hariç, Polonya kuponlarının nakit olarak ödenmesini iptal ederek buna tepki gösterdi.


Bazı faturalar, emekli maaşlarımız olmasına rağmen iki aydan fazla peşinatla ödendi. Bu nedenle ben de onun uzun zaman önce yaptığı gibi tepki veriyorum. Biz parayı kasada tutup faturaları bu emekli maaşlarından ödemeyi tercih ediyoruz. Sezon başlamadan bir yere borç batağına düşme riskine girmek istemiyorum, departmanlardan biri bahar toplantısında velilere bilgi gönderdi.


Durum sakinleşirse emekli maaşlarını et TJ'ye tekrar göndermek mümkün olacak. Bölüm başkanı yaptığı açıklamada, yaşanan zorluklardan dolayı özür dilediğimi ve onların yasal inişine dikkat çekti.


Miroslav Sommer'e göre böyle bir prosedür kesinlikle doğru değil, maliyede kafa karışıklığı ve belirsizlik yarattı. Genel kurul toplantısında daire başkanlarına bu uygulamaya son verilmesi çağrısında bulunacağım. Ödemelerin akşam yapılması ve etnik kökenin ön planda olması gerektiğini söyledi.


Şehir bile etnik kökenleri görmek istiyor



Şehir liderleri bile 1 milyon dolar yardım istemeden önce etnik kökene bakmak istiyor. Denetim kapsamına girmeyen bir kuruluşa tek başına denetim gönderemeyeceğimizi bilmeliler. Stejskal belediye başkanı, Jiska'dan etnik belgelerin kontrol edilmesi konusunda bir açıklama ve işbirliği isteyeceğimizi duyurdu.


Düşen tek boynuzlu atlar şehrin Sparkle'ı şimdilik en kötü durumdan kurtarmasına yardımcı olur. Çiftlikteki kuraklığı bir ay, bir yıl boyunca iyileştirebiliyoruz. Ancak durumun tekrarlanmayacağına şüphe yok. Bu nedenle Miroslav Sommer, ilgili yeni kurallar dizisi konusunda şehir yönetimiyle anlaşmak istiyor.


Sübvansiyonların operasyon ve spor dedikodularının maliyetlerini de hesaba katmasını istiyoruz. Mülkleri belediyenin teknik hizmetleri tarafından halledilen hokey ve futbolun aksine, biz bu işlerle ilgileniyoruz ve masraflarını kendimiz ödüyoruz. Koşulları karşılaştırmak istiyoruz, ekl.


Geçen yılın sonundan önce TJ Jiskra, Havlkov Brod'da ikinci bir spor salonunun açılışını yaptı. İnşaatı 75 milyon krona mal oldu. Bunun bir kısmı NSA sübvansiyonlarından geldi ve şehirden ve bölgeden gelen sübvansiyonlarla karşılandı. Jiskra'nın kendisi bir buçuk milyon kron ödedi. Ancak salonun inşasının mevcut mali sorunlarla hiçbir ilgisi yok, Sommer iki konuyu birleştirmeyi reddetti.


TJ Jiskra'nın mülkünün şehre devredilmesi geçmişte Brod'da defalarca tartışılmıştı. On yıldan kısa bir süre önce Na Losch atletizm ve futbol stadyumuyla ilgili bir anlaşmaya varmak mümkündü. 2018 yılında Jiskry şehri, komşu tenis kortlarını beşinci kata bağladı.