Meraklısı şişelerin içinde bulmacalar yapar. Bunu nasıl yapacağımı bulmak hoşuma gidiyor, diyor

YeFu

Global Mod
Global Mod
Yetmiş yedi yaşındaki bu yaratıcı, bazı nesnelerin deposunda beş buçuk yıldır istatistik tutuyor. Ve böylece çalışmaları fantastik köylerin diyarına ulaştı. Elli yıl boyunca, cam kaplardan yapılmış katlanabilir bir nesnenin tamamlanması için on bin saat yoğun çalışma harcandı. Ancak kitlerin ayrı ayrı uzunluklarını hazırlamak, hazırlamak, oluşturmak ve test için bir araya getirmek onun daha on binlerce saatini aldı.


En sevdiği şarkıcı Karel Gott öldüğünde Hene, şarkıcının fotoğrafını dekoratif bir çerçeveye heykelin içine yerleştirerek onu onurlandırdı. Altın Bülbül'ün terinin bir göstergesi olarak jeti arkadan yirmi iki yıldızla süsledi. Bu rom, Leopold Hene'nin ellerinin içinde cerrahi hassasiyetle bir araya getirdiği yaklaşık üç bin küçük uzunluktan oluşuyor.


Eşyalarını çıkaramazlar. Tabii şişe, kabuk ve şeytanın hepsi kırılmadıysa. En altta bile. Ve 2014 yılında Pelhim Festivali'nde Hene, şişedeki eşsiz mektubunun aslında sadece 15 milimetre genişliğinde, 170,5 metre uzunluğunda ve 14.237 vuruşlu daktilo içeren tek bir biber parçasından kağıda yazıldığını kanıtlayan bir rekor kırdı. .


İki yıl sonra Tebenic yazarı farklı bir konuyla rekor sahibi oldu. İçinde bir masa, iki idol ve masanın üzerinde bir el bulunan bir iblis vardı. Odada başka bir masa ve bir de avare vardı, odayı masanın üzerine koydu. Yani bu odada bir masa ve bir avare vardı ve masanın üzerinde başka bir oda vardı. Ve 3,4 milimetre çapında bir ampulü olan bu küçük şey parlıyordu.


Bir hayran o ayları 10 dakikada parçaladı



Leopold Hene, en karmaşık yaratımı için bunları bağlantılı sayılardan oluşan bir bulmacayla birleştiriyor. Başka bir sefer model, yirmi yedi bulmacayı tek parça halinde bir araya getirerek eğlendi.


Çalışma masası için eşit bir yüzey alanı olmadığından her şey daha da karmaşık, bu yüzden önce onu orada yaratmam gerekiyor, diye açıklıyor.


Öyle görünmüyor ama yaratıcı bir banka bulmak da kolay değil. İki roves'tan biri zsk Hene. Birinden arkasını kapatarak taban alır, diğerinden tabanı açarak sırt alır. Her ikisi de, nesne bir araya getirildikten sonra Hene'yi ren geyiğine kör et.


Beş yüz ya da bin watt gücündeki büyük tüpler hala ilkel olduğundan, hanımı Hene'ye alışılmadık bir ikramda bulundu: Bu oval şekilli tüpleri cama üflemesine izin verdi.


Hene'nin 408 boydan yaptığı beş litrelik şeytanda Paskalya yumurtasının sonu kötü oldu. Sonra dikkatsiz bir hayran şeytana dokundu, patladı ve Paskalya yumurtası aniden ortaya çıktı. Onu 3 aylığına taktım ve on dakika dayandı, diye hatırladı Hene gülerek.


Sıkılmasın diye bir eliyle benim de gözlerimi bağladı



Yedi milimetre uzunluğunda bir İsa'nın Doğuşu sahnesi ve el feneri pillerinden mini bir tüpün içine yerleştirdiği, kenar uzunluğu sekiz milimetre olan bir cüce bulmacası yarattı.


Hene ilk önce fotoğrafları şişelerdeki çerçevelere yerleştirdi, ancak mesleği inşaatçı olduğu için yavaş yavaş gözetleme kuleleri ve kuleler gibi bina modelleri yaratmaya başladı. Kafesteki gibi şişelerde böyle bir ada yarattı.


Şişenin içindeki nesneyi sıkıcı bulmamak için, örneğin körü körüne, tek eliyle bile bulmacalar çözebilir. Teknik sorunla eğleniyorum: nasıl yapmalı? O gün çok eğlendim. Bir bulmaca bulacağım ve onu şişeye koyduğumda, bu benim için, diye gülüyor Hene.


Daha sonra şişenin veya şişenin içinde 250 nesne yarattı. Her cam kabın tamamen belirli bir çapta bir boynu olmasına rağmen, Henee'nin zamanında rekor kıran parçası yapılamayabilir.