Eğimin rehabilitasyonu Brod'dan Žďár'a giden yolu kapatacak, dolambaçlı yol 60 kilometreye kadar olacak

YeFu

Global Mod
Global Mod
I/19 yolundaki yokuşu kullanın. Geçen yıldan bu yana yolun sadece bir tarafına servis yapılıyor. Eğimin rehabilitasyonu nedeniyle yol artık tamamen kapatılacak.
| Fotoğraf: yollar ve yollar editörleri





Problmov, Pibyslav'a doğru bakışın hemen ardından gelen bölümdür. Son jeolojik değişiklikler nedeniyle buradaki eğim kaymaya başladı. Bunun, günlük n trafik ve iki kat daha fazla araçtan sonra tüm karayolu üzerinde etkisi vardır.


Jeolojik araştırma zemindeki kesme faylarını kanıtladı. Vysoina Bölgesi Karayolları ve Yollar Müdürlüğü'nün (SD) bölgesel sözcüsü Ji Vesel, durumun acil durum olarak ilan edildiğini söyledi.


Geçen yıl Sesuvu kasabasında trafik kısıtlanmıştı. Buradaki trafik yokuşun kenarından yol boyunca akıyordu. Kyvadlov bir trafik ışığı gördü.


Yarından itibaren burada trafik tamamen durdurulacak. Sürücü nesneye göre bir rota seçmelidir. 100.000 tona kadar olan araçlar için resmi olan, Krtk Ves'e ve oradan Stbrn Hory'ye giden 34 numaralı yol boyunca işaretlenmiştir.


Aylardır kapatılıyor



Arabaların 34 numaralı yolu ve Drec nad Doubravau'ya gitmesi gerekiyor. Oradan nad Szavou'ya gitmek için 37 numaralı yolu takip edin. Brod'dan Pibyslav'a giderlerse 19 numaralı yolu kullanmak zorundalar. Brod'un kenarından Pibyslav şehrine kadar kamyonlar neredeyse 15 kilometre yol kat ediyor.


Vyut, Havlkova Brod'dan Bartouov, Dlouhou Ves ve Utn üzerinden Pibyslav'a giden alternatif bir rotadır. Ama engebeli profili, yol sayısı ve durak sayısı nedeniyle kamyon ve kamyonetlere uygun değil, burada herhangi bir hasar olmaz.


View'daki kapanışın bir aydan az sürmesi bekleniyor. Vesel, tesisin işletmeye alınması için sürenin 28 takvim günü olarak belirlendiğini belirtti.


Onarımın yüklenicisi Silnice slav'dır. Eserlerin maliyeti KDV hariç milyonlarca krondan daha az olmalıdır.