Jarmila Švehlová, Kemr ve Sovák beni kanatların altına aldı. Karel Kachyňa da büyülenmiş

YeFu

Global Mod
Global Mod
Mm Rd TV Piss, Mark Eben ile oynadığınız LNM Honza. Divk'te, çok fazla film yok, çok kanlı. Böyle bir yama ne kadar sürdü?
Reisrka Vlasta Janeková ile yamayı yaklaşık on gün denedik. Böyle bir test kuşu anlamına geliyordu. Detay olarak borulandı. HRT'yi nasıl üreteceğimiz konusunda net bir dersimiz varsa. Tutuklama ile oyunculuk ve kamera testleri sözü verdik. Ve bir PSNIK olduğu için, Bay Reisrka da bir oynatma denedi. Monika Hlov benimle seçmelerde idi. Sonunda, JA Monika'nın tekrar yazdığı oyunculuk provalarını kazandım. NS temelde OB'yi seçin. Amlka attım ve onu söyledi. O zaman Mark Eben ve ben Conservato'yu okuduk. Ve Dana Medick, Nelly Gaierov, Ljuba Skoepov ve Pnov Ji Sovk ve Jan Peuil gibi hayalet aktörlerle bir HST idi. Komedil bir gece verdiler.

Bir bütün olarak orijinal Ladov Tepecisi'nde Ladovsky Bones ile ayarlanmış. Işıklar başladığında ve ısı kemiklerinde olduğumuzda tek mnus sıcaklığın yanıydı. Fırınlar fırınları tekrarladı. Unutmayın, Bay Sovka, KRL Honza'yı zorlamaya çalışırken, en azından fırının fırının ejderhaya gülüyor. Atelir'deki pencere küçüktü ve ejderha büyüktü, bu yüzden pencereye girmek bir sorundu. Sadece aktörler değil, aynı zamanda terler. Ve aptalcaydı.

Aktörler, Pnov Haniinec veya Brzobohat ve komünist aptal rolü olan Langmiler, sonunda karakterimi hastanede olmak için kopyaladı. TV'den geçeceğini bilmiyorduk.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

En çok

Seviye

Uette 178 K karşılaştırıldığında

Seviye

Uette 446 K karşılaştırıldığında

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz