Jihlava teknik direktörü Marek Jarolím: Kimseye ve hiçbir şey için endişelenmemize gerek yok

YeFu

Global Mod
Global Mod
Pestoe Jihlava, ilk lig için Ast'ı güvence altına alan rakipler, açık bir şekilde Pehval (7: 2'de çelikler, toplam 20: 9, köşeler 7: 4) ve büyük bir ANC yarattı, sadece bir kez saklandı. Bu yüzden 1: 1 kaldırma ile olması gerekiyordu.

Olduğu gibi alıyoruz, Jihlava Trenr Marek Jarolm'un omuzları. Sonunda çok iyiydik, iyi bir pleity yarattık, güzel etkinlikler ve kombinasyonlar kullandık. Ama daha fazla eksikti ve noktalar, FC Vysoina işaret etti.

En çok erkeklerle hayal kırıklığına uğramış. Bu bir güç, çok düşmüş ve aktivite. Bu nedenle, formda başarılı olmamak mümkün değildi. Ama hiti'de yapabileceğiniz şeyi verdik Pesvden Jarolm.

En iyisinin yolda olması boşuna değil, Jihlava'daki çantayı kombine montajın pedys'ini veren Chruim Jindich Sileai'yi püskürttü. Düelloda, Jihlava tarafından bilinen Nhradn Glman Jchym Erk.

Gerçek program ve sezonu iki Barov tarafından genişlettiğimiz gerçeği ile ilgili olarak, hattaki değişikliği almak ve oyunu değiştirmek gerekiyordu, sessizlik değişikliğini açıkladı. Karanlığın tüm gerçekleştirilmesine, NRON'da ne kadar büyük olduğunu ve HVM'yi, bu tdne üzerinde her şeyin nasıl çalıştığını söylemek istiyorum.

Bodov, bunun için pişman olmak için Jihlava'yı kaybeder, ev Utkn iki kez balon hedefin inşasına çarptı ve iki macred Martin Toml Brankov'dan attı.

Üzerine devam etmem gerekecek, ama Selny ile bunun hakkında ne konuştum (Jakub Selnar ed.)böylece son Louenku dışarı çıktı, EVH anı destekledi ve rakip Jarolm'a yardım etti. Bir parça Brno Am aldı. Tarafsız bir hayran için, güzel bir futbol anıydı, Selny bir okuyucudu, zaman adamları, ama savunma oyununun kısaltılması Jet Lep'in bir Tord'uydu.

Vyhoin, iki turun sonunda, finalin sonunda, ikinci ligdeki ürpertinin kesinliğini sağlayacağı bakış açısından pişmanlık duyuyorum.

Çocuklar Kadm'de yolun hak etmesini hak ederdi.

Jihlava Trenr Marek Jarolm.

Vysoina'nın durumu daha popüler olmayan son iki tekerlek. Son Varnsdorf'tan, dengeli alakalı eğlence ve tutkal olduğunda bir noktadır.

Karanlığın sunulduğu gibi, Opav (17. 5.) ve Brno'daki (25 Mayıs) düelloların önünde Jarolm'un zihni kimseye gerek yok.

Kışın, iki tekerlek Mt 35 noktasının sonunda ve iniş pozisyonunda EST noktası Nskok olmasaydı, hepsini herkese götüreceğiz. SCN, Jihlava'nın Kou Domses'i uzak bir dağ olabilir.

Bu nedenle, KM: Siz olan sensin. Masanın sonundaki karanlık çok zaman oynuyor ve bu nedenle Estibodov Polt için RDI'yı Bumume, Jarolm ekledi.