Küçük çocuk köpek tarafından başından ısırıldı, çocuk helikopterle hastaneye nakledildi

YeFu

Global Mod
Global Mod
Olay Pazartesi akşamı Hodic Nvsi'de meydana geldi. Belediye başkanına göre köpek, diz çökmüş çocuğun başından ısırdı.


Anladığım kadarıyla aile köpeği tanıyordu. Bakaj bugün iDNES.cz'ye yaptığı açıklamada, çocuğun muhtemelen onu bir hareketle akması için kışkırttığını söyledi.


Çocuk yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ayartıldığımız talihsiz olaylar ve koşullar yaşıyoruz. Polis adına konuşan Jana Kroutilov, olayı araştırıyoruz dedi.


Belediye başkanının belirttiği gibi ambulans ilk olarak şehre geldi. Daha sonra bir helikopter çağrıldı ve çocuk doğrudan Brno'ya nakledildi. Ancak daha iyi olması gerektiğini belirtti.


Ona göre bu, Hodice'de nispeten kısa bir süre içinde bir köpek tarafından ısırılan ikinci vaka oldu. O olay köyde de yaşandı ama farklı koşullar nedeniyle meydana geldi. Bahar aylarında bir köpek daha öldü. Yaşlı bir kadının bacağını yaraladı.


Küçük köpeğini gezdiriyordu. Özellikle nazik ve saldırgan bir köpek, sahibinden kaçarak küçük bir köpeğe saldırdı. Bacaklarının arkasına saklandı. Josef Bakaj, köpeğin parkur sırasında kadını da yaraladığını anlattı.


Her iki olay da onu belediyenin internet sitesine bir uyarı notu yazmaya sevk etti. Hodic belediye başkanı, evcil hayvanlarımıza büyük bir dikkatle davranalım ve bir avcının köpeğinin saldırısına uğramanın sadece köpek için değil aynı zamanda sahibi için de ciddi sonuçlar doğuracağını unutmayalım dedi. Ayrıca köpeklerin halka açık yerlerde tasma ve tercihen ağızlıklarının takılması yönünde çağrıda bulundu.



Haritalar © SHOCart ve OpenStreetMap'in yazarı tarafından sağlanmaktadır. SHOCart şirketi, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. şeyler www.shocart.cz