Malý Beranov'da Jihlava yakınlarındaki geleneksel bir Cochtan yürüyüşü var

YeFu

Global Mod
Global Mod
O zamanlar önde gelen Kültür Kulübü Vlastimil Lechtick'in yürüyüşü sırasında ve küçük ölçekli ohtan tarihinin notunda birkaç diğer meraklılarla birlikte Vlastimil lechtick.

Oy, kuşa yapıştı ve biliyordu, çok yakında bir filo ve bir pznivce verdi. D.

Teyzeme ve ailelerine Malho Beranov'a gittim ve bir kez ve bir kez El Ochtan olduğu ilk kez vardım. O zaman, kuzenlerin kısa bir rotası vardı, ama bir yıl sonra Del'i denedik. Harika oldu, Premier Ast Martin Vyslouzil'in neredeyse aynı yıllarından sonra hatırlayın.

Geçmişte, Mart Suben Astnens iki rota arasından seçim yapabilir. Del Mila yaklaşık otuz kilometre ve Jihlava DL çevresindeki Krsnm Dolm'un yarısı Petrovice'e kadar, bisikletlerin bölündüğü. ZCETEJN'deki ilk kontrol noktası ve rotaların güçlendirildiği köpek puklice'in ve köpeğin köpeğinin ve Kosov'un kültürel ev Mal Beranov'daki CLI'ye kısası, bazı yürüyüş astnems'i hatırlıyor.

Tradin'in yürüyüşü birkaç yıl ortadan kayboldu

Küçük ölçekli bir Ochtan'ın Ochtan'ın sesi, sadece nüfusun değil, aynı zamanda Cumhuriyet'in iş köşesinden birçok turist olmuştur.

Jen ve Ochtan zayıf acımasızlardan kaçınmadılar. Njak ve hatta bu Imaginrn Vodnk SVJ yürüyüşle dolu.

VTE, devrimi içti, insanlar oldukça farklı ve endişeler vardı ve Ochtan bir süre sona erdi, turist yürüyüşünün kurucusunun oğlu Radim Lechtick. TTA Ochtan, doğduğum yılda kuruldu. Ve ben de anladım. Tam, ekmek köpeği omuzuyla yırtılırken 80'i hatırlayabiliriz.

Daha sonra zamanı ochtan olmadan takip etti. Alounic Parlamento alanında kendi işleriyle bir lechtick'im olduğunda, bahar geleneğinin yerli koçun kendi hatalarında yürüyüş olduğunu buldu. Tıpkı kardeşi gibi. Aile, Ochtan'ın yüksekliğinin yenilenmesini kabul etti. Veya en azından bir girişim.

Bunu TT'nin poest'ine yaptık. Ve bkz. Bu yıl Kon 49'da. Ronk.

Chu Astnovate insanlar hayır organize etmek zorunda

Ve eskiden her yerde olduğu gibi, aynı forma sahip bir bellek plakası. Bence bu zamanın deseninin bazı rahiplerde ve plastik plakların eğildiği bir örnek oluşturulduğunu düşünüyorum, Radim Lechtick ortaya çıkardı.

Ama değişmek zorunda kaldı. Orijinal pedloratörden sonra, zemin düştü, metal formu ve metal plakası.

İlk başta geleneği Kamard için olacağı karanlıkla restore ettik ve gördük, son 120 kişidesiniz, övgü. Radim, toplam, insanların astrit için benzer bir eylemi olduğunu, Newkdo ise organizasyonlarına başlamaya istekli olduğunu buldu.

Kadopdn Küçük bir çocuk gördüğümde, bu güzel bahar yürüyüşünü nasıl yapacağımı, yıllarca tekrar yapmaya başladığımız gerçeğim. Mm Rd geleneği. Ve bir zamanlar oğlum Peje'ye devam edecek.

İlk asthns erken RNO'da acele ediyor

Kasım M, ama yürüyüş geleneği 13 kilometre uzunluğunda. Ve U UV 7.30'daki ilk asthns. Başla Letonho Ronka Malm Beranov'daki otobüs durağına kaybolur ve DL Petrovice, Puklice, Studky, Kosov'da devam eder … Bu Kadho Poas, Sosyalist'in davetine dikkat çekin.

Çoğu turist iyi hareket hissi için dışarı çıkıyor, aksi takdirde onu yeterli hale getirmeliyiz ve Stenky Sbrky Ochtanovch madalyasında bir zlusk vermeliyiz.