Otuz tarihçi, on beş yıl, 266 hikaye. Komünizm altındaki infazlar hakkında bir kitap yayınlandı

YeFu

Global Mod
Global Mod
STR'den kurtulanlar Pelhimov'daki monograftı. Bu demetlerin SKD'si ile Muhutn yayını. M Tyi Partisi Baskı Hakkında Menzil ve 2,5 Baskı ve Fotoğraf Baskısı içerir. Patnct yıllarca bu tarihçi planları ve uzman kurumları için arşiv planladı, monograf Petr Mallota'nın ana editörünü anlattı.

Yayın iki tuhaflığa ayrılmıştır. Birinci bölümün bu ciltleri arasında 232'deki değişiklikler, siyasi olarak idam edilenlerin madenleri, Harden Kitap 34 kişinin kaderini, taraflarını siyasi ve cezai suçlar arasındaki sınırda veya bu sınırın ötesinde eşleştiriyor.

Petr Novotn, idam edilen Frantik Votava'nın yeğeni. Ben bir pedikülken, annem ve annem Strcov'un intikamına geçti ve çiçekler ve svky ortaya çıktı. PBHU 1989 yılına kadar ailelerde tartışılmamıştır.

Jet Mili, Staica Tatra için 90 bin ödeyecek

1990'da, STRC'nin rehabilitasyonunun sonucunu alırken, bana STRC'nin Nmecko'ya gittiği tatra başına 90 bin kron ödeyeceğimize bile gittim. İade mülkü Eeny idi ve bir yıl sonra, sonunda ortaya çıktı, Novotn hatırladı. 1985'ten beri ailesini çalıştı ve TM, daha sonra tarihçilerin bir değişiklik kitabında kullandığı belgeleri kurtarmayı başardı.

Yayın ayrıca Vysoina ile bağlantılı pedleri de içeriyor. Birincisi, kalabalık komünist işlevinden sonra tek bir ölüm cümlesi olduğunda, sözde büyükanne.

Mallota, kitapta Neznm Hrnz Pad Jan Dvok Star ve Jan Dvok Mladký'da da karışacağız.

İcra edilen kişiliğe bölgeye bir bağlantı verdi Vysoiny, Pelhimov'da Posdkov Şirketi Komutanı olarak hizmet veren Albay Vratislav Janda idi. Norveç 1948'den sonra, daha sonra 1949'da idam edildiği komünist karşıtı direnişe katıldı.