Yeğenini Třešť'da vuran kıdemli, cinayetle suçlandı. Dört silahı vardı

YeFu

Global Mod
Global Mod
Evde, banlal olarak bir kötülük, binanın sakinleri, gaz kazanı vardı. Şehirde Hasia'yı başlattılar. Şehirde saatlerce PL'de çanta, mülkün bir tür ortak sahipliğine geldiğinde, maden akış akışına.

Yıldız aniden gizlenene kadar gizlenen Legln ambalajını kırdı ve yeğeni şehre geldi. Basın üst yarısına, genel suç departmanı başkanı Pavel Kubi'nin bugün olduğunu söyledi.

Genel Suç Bakanlığı başkanı Pavel Kubi, Jihlava bölgesindeki Teti'deki kalabalığın detayları oldu.

Polis memuru Mue hemen sıkıştı ve silahsızlandırıldı, herhangi bir şekilde risk verdi.

NJ'ye göre, gerçek durum, NJ'ye göre, aile anlaşmazlıkları, suçlayıcının motifine ve yaratılışın liderliğine göre net olacaktı, sadece evdeki tragi yaratıldı.

Elbette silaha geri dönelim, bu yüzden Kubi'ye sürdüğü silahları verdi. NJ Ml Tonk Total Tyi'ye göre.

Özellikle kargaların suçu ile suçlandı ve dedi.

Tonka şimdi iki ve yirmi yıl geride kalıyor. Jihlava'daki bölge mahkemesi bugün Estaedestyle Mue'yi gözaltına aldı. Polis memurunun polisi, eskortunu Brno'daki diğerinin bağlanmasına kovaladığından sonra, Dan Rtkov'un konuştu.

Vertek'te ev, Asti Hori için ev Vydka'da gerçekleştirildi.

Suçlama psişik bir durumu ile incelenecek

Bir Tonka, psikoloji ve psikiyatri alanındaki uzmanlar tarafından tahmin edilecektir. Temsilciye göre, geçmişte hiçbir zaman yargı olmamıştı, polis perspektifinden, bilinmeyen bir kişi. Yaptığım bir evde, polis bile bazı sorunlara müdahale etmek zorunda değildi.

Ancak fail ve anlayış arasında anlaşmazlıklar vardı, ancak güvenilen bir versiyonun fenomeni, dedi Kubi. Böylece Tragi'nin Pbuznmi arasında NJAK fiziksel akışlarına olacağını belirtti.

Vydrovář'ya göre, INU'sunu itiraf etti ve şu anda polisle işbirliği yaptı.

Svdci çatal ve işitme i RNA

Rotnsk Caddesi'ndeki Udity, bu eteklerin eteklerinde, bir gaz kazanı gibi, u değiştirildikçe öğleden sonra köstebek ortasında karardı. Bu nedenle şehirde, entegre soğutma sisteminin tüm stanzaları, bir dizi profesyonel ve gönüllü yangın muafiyeti vardı.

Pencereden indim ve bunun evden çıktığını gördüm. Bir yandan, yerden ve belki de mahzenden içti, öğleden sonra Idnes.cz editörü, OIT Svdkyn trajik bir nefes olan komşulardan birini ortaya çıkardı.

Vidl ve PMO Tonka egzoz arasında Koui'de hareket eder. VZP Dolo şehrinde Stelb.

Büyük bir RNA vardı. Ben koştum: Bay Boe, dışarı çıkmış olabilir! Savaştı, ama Hasia'nın adamları hemen yakaladı, ellerini geride bıraktı. Ve düşmüş olan ikinciye uçtular, Svdkyn'i döktüler.

Sözlerine göre, yatak hemen yatağı yırttı ve hemen kalpleri vardı ve onu tanıyorlardı. Ama bu yeterli değildi, şehirde öldü.